top of page
  • Bubbles Clean

Industriële schoonmaak, wat is het en hoe werkt het?

Reinigen van kantoren, praktijkruimtes en winkels


Het handhaven van een schone werkplek is belangrijk, maar het bijhouden ervan is een uitdaging, vooral als het gaat om industriële of commerciële omgevingen. Het is zeer waarschijnlijk dat de ruimte groot is en misschien te groot om zelf aan te pakken. Ook is de kans aanwezig dat het voor u te onveilig is om de ruimte zelf schoon te maken. Mogelijk weet u daarnaast niet zeker hoe u apparatuur die gevoelig is voor stof en vuil effectief reinigt.


Gelukkig zijn er gespecialiseerde diensten beschikbaar, voor een tiptop schone binnenruimte. Besteed het reinigen van kantoren, reinigen van praktijkruimtes en reinigen van winkels dus met een gerust hart uit aan de expert.

Wat is industriële reiniging?


Industriële reiniging omvat het gebruik van specialistische apparatuur en machines voor een diepe, grondige reiniging. Wanneer dit proces regelmatig wordt uitgevoerd, houdt dat de netheid en hygiëne van een ruimte in stand, zorgt het ervoor dat deze voldoet aan de toepasselijke gezondheids- en veiligheidsvoorschriften en biedt dat aangename werkomstandigheden voor werknemers.


Naast het gebruik van specialistische apparatuur worden tijdens het proces waarschijnlijk ook specifieke schoonmaakproducten zoals chemicaliën en oplosmiddelen gebruikt. Tot slot past de specialist mogelijk een specifieke reinigingsmethode en -techniek toe, afhankelijk van het type reiniging dat nodig is.


Welke diensten bieden industriële schoonmaakbedrijven aan?

Industriële schoonmaakbedrijven bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten aan.


  • Industrieel stofzuigen: Onder een industriële schoonmaakdienst valt vaak industrieel stofzuigen. Hierbij worden krachtige stofzuigers gebruikt om stof en ander vuil van industriële vloeren en oppervlakken te verwijderen.

  • Vloeronderhoud: Industriële schoonmakers bieden ook vloeronderhoudsdiensten aan. Dit omvat het reinigen en polijsten van kantoorvloeren en het verwijderen van gemorste vloeistoffen of vlekken in een winkel.

  • Glazenwassen: Ramen zijn belangrijk bij winkels, kantoren en andere commerciële panden. Het reinigen van ramen is dan ook een dienst die schoonmaakbedrijven aan hun zakelijke klanten aanbieden. Glazenwassen kan op verschillende verdiepingen gebeuren.Wilt u meer weten over het reinigen van kantoren, het reinigen van praktijkruimtes of het reinigen van winkels? Vraag info bij Bubbles Clean Industrial voor een grondige industriële reiniging.

129 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page