top of page
  • Bubbles Clean

Papieren dienstencheques verdwijnen, alles wordt elektronisch

Bijgewerkt op: 4 apr.

De voordelen van elektronische dienstencheques


Bij Bubbles Clean hebben we lange tijd zowel met papieren dienstcheques als met elektronische dienstencheques gewerkt. De papieren dienstencheques verdwijnen nu echter voorgoed. Elektronische dienstencheques bieden namelijk verschillende voordelen voor u én voor ons team. Zo zijn de elektronische dienstencheques veiliger, efficiënter en gebruiksvriendelijker. Zo is de kans op verlies of diefstal van de dienstencheques kleiner. De administratie verloopt bovendien sneller en eenvoudiger.

Als klant hoeft u zich enkel in te schrijven bij Pluxee. Dit is de officiële dienstverlener van dienstencheques in België. U ontvangt vervolgens een gebruikersnummer en kunt elektronische dienstencheques aanschaffen. Nadat de poetshulp bij u heeft gewerkt, geeft hij of zij de gewerkte uren en diensten door aan Pluxee via de telefoon of app. U ontvangt hiervan een e-mail ter bevestiging. Zo ziet u precies hoeveel cheques afgeboekt zullen worden. Mocht u bezwaar hebben, dan heeft u vier dagen de tijd om Pluxee te contacteren.

Vragen over het gebruik van dienstencheques?


Bubbles Clean vindt zowel gemak als efficiëntie erg belangrijk. Door de papieren dienstencheques te vervangen voor elektronische dienstencheques kunnen we tijd besparen én ons blijven richten op hetgeen waarin wij goed zijn: schoonmaken. Wij houden ons namelijk liever bezig met het bieden van een goede service dan met het bijhouden van papierwerk. Het systeem van Pluxee is bovendien transparant en zorgt voor een correcte afhandeling van de administratieve taken. Dit is een voordeel voor alle partijen.


Uiteraard snappen we dat de overgang van papieren dienstencheques naar elektronische dienstencheques voor u als klant groot kan zijn. Wij staan daarom altijd klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Daarnaast vindt u op onze website een duidelijke uitleg van hoe het proces met elektronische dienstencheques verloopt. Mocht u meer informatie willen over onze schoonmaakdiensten en dienstencheques, neem dan gerust contact met ons op. Het team van Bubbles Clean helpt u graag.


46 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page